Kérdések és válaszok


- Szerinted bárki ki tud komolyan állni bármilyen fórum elé azzal, hogy a világ egy holografikus videojáték?

- Az állításom úgy szólt, hogy így lehet a legkönnyebben megérteni és a személyes véleményem is az, hogy ez a leghatékonyabb értelmezése a világnak gyakorlati szempontból. Ez az állítás nem tulajdonít fontosságot annak, hogy bárki kiálljon ezzel bármilyen fórum elé.

- Akkor mi ennek a jelentősége számodra?

- Ha elfogadjuk azt, hogy léteznek leszületési, illetve az után kapott feladatok, talán az egyik ilyen az, hogy a létező legrövidebben, legtömörebben és legérthetőbben magyarázzam el azt, amire a meditációim során jutottam. De ha nem fogadjuk el, akkor is ez az ember természetes tulajdonsága, hogy megossza a felfedezéseit. Ha lesz is ebből bármilyen hasznom, az valószínűleg olyan szakmai elismerés formájában történhet, ami a kezdők részéről ér, akiknek ez a filozófia éveket jelent.

- Hogyan lehet ezzel éveket megtakarítani?

- Mondok egy másik példát. Ha elkezdesz olyan sci-fi filmeket és sorozatokat nézni, amiben időutazás, csillagkapu, párhuzamos valóságok vannak a teljesség igény enélkül, azzal szórakozva tudod rövid idő alatt felkészíteni az agyadat olyasmikre, amikhez a hagyományos ezós csoportokban évek kellenek.

- Felkészíteni mire?

- Ha előveszed a Bibliát, azonnal feltűnhet az, hogy kétezer éve még nem állt a tanítók rendelkezésére a holografikus tudományos világkép. Ha annyit mondok, hogy a világ egy holografikus videojáték, amiben benne élsz és játszol, az te megérted egy perc alatt, de kétezer éve legalább egy évre lett volna ehhez szükségem.

- Tételezzük fel, hogy egy perc alatt megértettem. Mire jó ez nekem?

- Mindjárt megváltozik a misztikumhoz való hozzáállásod. Innentől kezdve egy csomó olyan dolog, ami eddig hihetetlen vagy elképzelhetetlen volt, hirtelen logikussá és érthetővé válik.

- Mint például?

- Ha láttál már PC-n vagy játékkonzolokon futó kalandjátékokat, sokkal könnyebb elképzelni az angyal vagy felettes én szerepét. Nem beszélve a lehetőségeiről. Innentől kezdve nem biztos, hogy legyintve továbbmész, ha mondjuk információkkal lát el, vagy segítséget küld.

- Kicsit olyan nekem, mintha súrolnád a vallás határát.

- Nem a spiritualitás sajátítja ki a vallást, hanem a vallás a spiritualitást. Részemről ebben nincs vallás, azt általában az alacsony látószögű, a témában személyes üzletet vagy hatalmat szimatoló alakok szokták létrehozni jóval később. De gondoltam erre és ki is dolgoztam erre a megfelelő védelmet okulva abból, ami a kereszténységgel történt.

- Mi történt a kereszténységgel?

- Az a Jézus, akit te ismersz, a valóságban sosem létezett. Mint ahogy az a Che sem, akiből Castro csinált kommunista hőst.

- Mi a célod mindezzel?

- Hogy én neked a céljaimról beszélhessek, ahhoz nagyon sok előkészítésre lenne szükséged. Így csak annyit tudok mondani, hogy a fejlett ember által uralt modern Föld felvitele a megfelelő dimenziószintekre.

- Hogyan?

- Azt ugye tudod, hogy egy mondatban kellene válaszolnom olyasmikre, amikhez mások könyveket írnak? De jelen esetben még azt se, mert az információ évszázadokkal előzné meg korát.

- De menne ez is röviden, tömören és érthetően?

- Persze. Csak nem értenél belőle semmit.

- Próbáljuk meg. Szóval hogyan?

- Bennem.

- Aha. A holografikus világképpel magyarázható?

- Igen. Egy érdekes példával illusztrálva. Ha egy hologramos képet a kezedbe veszel és ollóval levágsz belőle egy kis darabot, majd azt lézerfénnyel megvilágítod, nem a kis darabot fogod látni, hanem a teljes képet kicsiben. Ez azt jelenti, hogy a hologram bármely pici része a teljes információt tartalmazza, ha tudod, hogyan hívd elő. Így nézve egy tudósnak is könnyen el lehetne magyarázni azt, hogy mi az ezotéria. Ha meditációban vizsgálod önmagad egy pici szeletét és azt megvilágosodott fénnyel világítod meg, ott találod a világot magadban.

- Akkor ez egy belső hálózat?

- Mégpedig egy olyan hálózat, aminek nincs szüksége kábelekre, sem adatátviteli távolságokra. De az ember a hitével létrehozta ezt a második spirituális valóságot, ami kívül van láthatatlanul. Nem mondom, hogy rosszul tette, sem azt, hogy ez elkerülhető lett volna. Csak létrehozott ezzel egy olyan anomáliát, aminek kell hogy legyen egy tükre, azaz egy olyan fizikai környezet, ami hasonló félreértéssel jött létre a szellemi világ felől.

- Te most miről beszélsz? A teremtésről?

- Ha alszol és ebben az álomban fizikai környezet vesz téged körül, szerinted az mi? Hol vagy ilyenkor?

- Találkoztál a teremtővel is?

- Te azt hiszed, hogy a világ tudatos teremtés eredménye. A hologram ezt is létre tudja hozni neked, a vallások pedig önmaguk bizonyításaként tálalják neked. De a kérdésedre válaszolva, megjártam a hited szerinti Eget is és amit ott láttam, azok alapján abszolút elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ezt a világot a hited szerinti isten teremtette. Aki az állandóságban él és büntet minden változást. Úgy gondolom, egy fizikai sík megalkotása és létrehozása elég nagy változásnak tűnik.

- Mint mi jártad meg?

- Először mint egy fura lény, akit nem tudnak kinyírni és arra jutottak, hogy mivel istent keresi, nem állítanak akadályt az útjába és ki is lőtték a tudatomat a mélytranszba. Visszafelé pedig már egy alászálló még nagyobb isten. Ez úton jelezném is, hogy az ellenségeitektől való ilyen megszabadulásnak milyen nem várt következményei lehetnek.

- Mit csinál ez a még nagyobb isten?

- Helyreállítja a világot, mégpedig rendszerszinten és biztos vagyok abban, hogy amire most gondolsz, az a közelében sincs annak méretéhez. Ez annyira szakértői meló, hogy teljesen értelmetlen lenne részleteit annál a pár embernél több emberrel megosztani, akik innen kapnak szikrát és majd úgy 20 év múlva megjelennek.

- Mit fogsz addig csinálni?

- Te szórakozva tanulsz, én szórakozva végzem a feladataimat.

- Mit és miért tanulok szórakozva?

- Mert az ember szórakozva tanul a legjobban. Hogy mit, azt is te tűzted magad elé. Én itt csak a hogyan vagyok.