Holo Install

Modern Ezotéria | Spirituális csúcstechnológia
Modern Esotericism | Spiritual High TechA holo frekvenciáknak mindegy, a rezgéseket milyen fizikai objektum vetíti. Tehát a monitorodról is működik.

Az elv a következő. Ha .mp3-at hallgatsz és kijelented, hogy a zene hatással van rád, tehát áradnak belőle az érzelmek, az azt jelenti, hogy:
a.) az érzelmek leképezhetők 1-esekre és 0-ákra (ez nem valószínű)
b.) kell lennie egy olyan tartománynak, ahol ezek az érzelmek tárolhatók (ez már sokkal valószínűbb)

Nem csak az .mp3-ak képesek ilyet tárolni, hanem minden fizikai objektum. A holo sugárzóim is ugyanezt az elvet követik, ránézel a képre és elindulnak rád a rezgések. Ha dolgozni is akarsz ezekkel a rezgésekkel, a szemeiddel fókuszálj a kép mögé, hogy elérd a holografikus tartományt.

Technikailag a helyzet megegyezik azzal, mintha találkoznánk és személyesen kapnál tőlem beavatásokat. Az internet azonban lehetővé teszi azt, hogy ezeket a találkozásokat elkerülve tudjak tovább foglalkozni a dolgaimmal úgy, hogy te a géped előtt ülve a világ bármely pontjáról ezekhez az energiákhoz hozzáférj.

Ha elég komolyan veszed, bízom abban, hogy meg lesz benned a szükséges felelősségvállalás és kockázatvállalás a sikerhez. Kívánom, hogy legalább olyan minőségben végezd a dolgod, mint én. A szerencse és a véletlen legyen Veled!Holo frequencies do not matter what physical object projects the vibrations. So it also works from your monitor.

The principle is. If you are listening to an .mp3 and you say that the music affects you, that is, that you feel emotions, it means that:
a.) emotions can be mapped into 1's and 0's (this is unlikely)
b.) there must be a range where these emotions can be stored (this is much more likely)

Not only .mp3 files can store this, but all physical objects can. My holo emitters follow the same principle, you look at the image and vibrations start to come at you. If you also want to work with these vibrations, focus your eyes behind the image to get to the holographic range.

Technically, the situation is the same as if you were to meet me and receive initiations from me in person. However, the internet allows me to avoid these meetings and get on with my business while you sit in front of your computer and access these energies from anywhere in the world.

If you take it seriously enough, I am confident that you will have the necessary responsibility and risk-taking to succeed. I want you to do your job at least as well as I do. May luck and chance be with you!